Make your own free website on Tripod.com

Marketing Team

Info
Acasa
Info
VIP
Allure Club

Scurt Istoric

Dhs Club functioneaza official din anul 1997 in Englewood, Florida - U.S.A. Itemeietorul acestei organizatii si presedinte este Dl. Dick Burke. Scopul declarat a fost sa devina cea mai mare organizatie din lume a consumatorilor. Acest tel a fost atins in Decembrie 2006.
La inceputul anului 2001 a inceput extinderea in intreaga lume prin inscrierea de membri de pretutindeni. S-a putut realiza acest lucru cu sprijinul unui puternic training center.
In Europa au aparut primii membri in anul 2003 iar la sfirsitul aceluias an s-a obtinut primul succes personal.
In acest moment (2007) in Europa este o explozie de inscrieri atit membri cit si magazine care astfel realizeaza venituri mari cu costuri minime.
Ele sint dispuse sa ofere reduceri la produse sau servicii inscriindu-se in DHS pentu ca prin prezenta in acesta organizatie sunt vizitate de miloanele de membri.
Membrii inscrisi in organizatia noastra pot profita de reduceri la toate produsele in orice magazin afiliat din lume.
Procentul de ieftinire pe care il ofera magazinele constituie baza de cistig pentru cei ce vor sa faca afaceri cu DHS, sa-si construiasca un venit sigur si constant.
In fiecare zi numarul magazinelor inscrise creste si creste in acelasi timp si numarul membrilor care realizeaza venituri importante.
Munca la domiciliu este mult mai comoda cu cistiguri mari dupa o perioada relativa scurta de pregatire. Numarul celor care opteaza pentru acest tip de activitae sporeste in fiecare an.
Pentru a-ti face o imagine despre categoriile de magazine inscrise in DHS Club acceseaza link-ul:
Discount Home Shoppers Club.

Lucrul la Domiciliu

Astazi cand locurile de munca sunt mai dificil de gasit si mai ales de pastrat, lucrul acasa poate fi o solutie pentru foarte multi oameni. Sa-ti construiesti cu rabdare si daruire propria afacere la domiciliu nu este un putin lucru si nu s-a imbogatit nimeni peste noapte dar este o optiune asupra careia merita sa-ti indrepti toata atentia. Un castig lunar si posibilitatea de a-ti construi pentru mai tarziu o pensie decenta pot fi ingredientele unei retete personale de succes.
DHS Club asigura suportul tehnic necesar reusitei tale: cursuri on-line, suport din partea membrilor din liniile superioare, un sistem tehnic foarte bine pus la punct cu care iti poti construi, urmari si consolida propria afacere.

Se spune ca un roman daca are un calculator si o conexiune la internet gaseste el ceva legal de facut ca sa-si castige existenta. Nu uita ca a doua limba vorbita la Microsoft este limba romana. Asta spune foarte mult.

Tot ce-ti trebuie sunt chiar aceste minime dotari: un computer, o conexiune la internet, o adresa de e-mail, un nivel mediu de cunoastere a limbii engleze, dorinta si perseverenta de a urma cursurile on-line si bineinteles, o minte deschisa, incredere in propriile forte si optimism in abordarea afacerii.  

Enter supporting content here